angle-left Edelläkävijä.fi-teemasivusto liittyi Tasa-arvo.fi-portaaliin
Referenssi

Edelläkävijä.fi-teemasivusto liittyi Tasa-arvo.fi-portaaliin

Raskaussyrjinta.fi-sivusto sai rinnakkaisen, työnantajille kohdennetun teemasivuston samaan Liferay Portal CE -alustaan. Palvelussa työnantaja voi testata tasa-arvo-osaamisensa.

www.edellakavija.fi

Lyhyesti

Tasa-arvovaltuutettu vaatii nollatoleranssia syrjintään raskauden ja perhevapaiden perusteella. Uusi työnantajille kohdennettu kampanjasivusto Edellakavija.fi informoi työnantajia velvoitteista ja kertoo hyvistä esimerkeistä. Sivustolla voi myös testata tasa-arvotietoutensa ja ansaita Edelläkävijä-tunnuksen.

Sivuston ilme toteutettiin värivariaationa Raskaussyrjinnän ulkoasusta. Tässäkin kampanjassa keskeisessä roolissa on videomateriaali. Videoilla lapset jututtavat hyviä työnantajia. Sivuston some-alue koostaa Twitterin #perheenpuolella -viestit.

Sivuston teknisen toteutuksen keskiössä on pisteytettävä testi, jossa tietyn pistemäärän ylittämällä tasa-arvossa taitava työnantaja saa palkinnoksi ladattavan tunnuksen. Testityökalulla voi tehdä rajattomasti lisää vakava- tai leikkimielisiä testiä, palkinnolla tai ilman.

Alkuun ideana oli muokata Raskaussyrjinta.fi-sivuston sisältöä työnantajateemaisen kampanjan mukaan, mutta yhdessä todettiin, että Raskaussyrjinta.fi-domainin voimaa uhrien tavoittamisessa ja informoinnissa ei pitäisi hukata. Näin ollen nopeassa aikataulussa tuotetiin uusi alisivusto Edellakavija.fi

Arvostan nopeaa toimintaanne. Aivan mahtavaa!

Päivi Ojanperä, Tiedottaja