angle-left Gate8.fi: Suomen suurin Business Park uudisti sivustonsa
Referenssi

Gate8.fi: Suomen suurin Business Park uudisti sivustonsa

Gate8.fi on aina ollut edelläkäyvä ja rohkea sivusto. Edellisessä uudistuksessa siitä tuli ensimmäisten joukossa Suomessa responsiivinen.

www.gate8.fi
9 sekunnin videoklippi editoitiin
3 sivustouudistus Ch5:n kanssa
8 rakennusta
159 yritystä vuokralaisina

Lyhyesti

Ch5:n pitkäaikaisen asiakkaan Navigo CMS -alusta vaihdettiin sujuvasti WordPress-alustaksi. Suomen suurin Business Park erilaistuu kilpailijoista mm. videon ja vuokralais-exranetin keinoin.

Aviapoliksen yrityskeskittymässä sijaitseva Gate8 Business Park sai avaimet-käteen-projektissa uuden, näyttävän sivuston toimitilamarkkinointiin ja nykyisten vuokralaisten palvelemiseen.

Projektissa valittiin esikarsituista ehdokkaista soveltuva WordPress-teema, joka räätälöitiin Gate8:n ilmeen mukaiseksi. Sivustoon sisällytettiin Toimitilat-upotus, vuokralais-extranet ja näyttävä header-video, josta käy ilmi Gate8 Business Parkin loistava sijainti. Toimistohotellin komea valokuva-aineisto esiintyy sivuilla myös Flickr-upotuksina.

Palveluun on upotettu myös mobiiliohjattava Ohoi-pikatiedotus.

Projekti sisälsi sisällön ja kuvien siirron sekä uudelleenohjaukset ja katkottoman analytiikan.

Yhteydenottolomake tukee liidigenerointia ja konversioseurantaa. Ch5 huolehtii myös sivuston hakukonelöytyvyyden raportoinnista ja -optimoinnista sekä hakusanamainonnasta.

Loistavaa kiitos!

Annamari Rauta-Ohenoja, Business Park Manager