angle-left LVM.fi viestii integroidusti Liferay Portal 6.2 CE:llä, esteettömästi
Referenssi

LVM.fi viestii integroidusti Liferay Portal 6.2 CE:llä, esteettömästi

Liferay Portal 6.2 CE:lle päivittynyt ja ulkoasultaan uudistunut LVM.fi sisältää runsaasti integraatioita; viimeisimpänä kytkeydyttiin julkaisuarkisto Valtoon.

www.lvm.fi
1100 julkaisua
6.2 Liferay-versio
4000 Asianhallinnasta tuotua asiakirjaa
32 % Someliikenteen kasvu 2016

Lyhyesti

Jatkossa Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuaineistot tallennetaan Valtioneuvoston yhteiseen julkaisuarkistoon Valtoon ja esitetään sivustolla suodattavan portletin listauksina. Ch5 toteutti LVM:n Liferay Portal 6.2 CE -alustaan kustomoidun portletin, joka mahdollistaa julkaisujen luettelemisen monin rajauksin, hyödyntäen Valton OAI-PMH-rajapinnasta tietokantaan päivittyvää muutostietoa.

Viimeisin Valto-integraatio

Listattavien julkaisujen lukumäärän ja järjestyksen voi asettaa, sekä rajata tulokset kielen ja/tai vuoden mukaan. Julkaisutyyppejä voi valita yhden, useita tai kaikki. Asiasanasuodatus mahdollistaa esimerkiksi tiettyyn hankkeeseen liittyvien julkaisujen ajantasaisen listauksen hankkeen yhteydessä.

Ensin kertynyt julkaisuaineisto migroitiin Valtoon SAF-muodossa. Sitten julkaisulistaukset korvattiin uusilla portleteilla. Jatkossa julkaisut viedään vain Valtoon, mutta portlet mahdollistaa automaattisesti ajantasaiset linkkilistaukset.

LVM:llä on Valtossa ministeriöistä toiseksi eniten julkaisuja: vuodesta 2002 alkaen, yli 1100 kpl.

Julkaisuaineistojen keskittämispalvelun tuottaa Kansalliskirjasto.

Tutustu LVM:n julkaisuihin www.lvm.fi/julkaisut

Useita integraatioita

LVM.fi on lisäksi kytketty henkilörekisteriin ja MAHTI-asianhallintaan sekä kaksisuuntaisesti sosiaaliseen mediaan. 

Esteettömyys huomioitu

LVM.fi-sivustolle on myönnetty Näkövammaisten keskusliiton "Saavutettavuus huomioitu" -leima, auditoinnin esittämien parannusten toteuttamisen jälkeen.