angle-left RKL.fi uudistui mobiilikäytettävyys edellä
Referenssi

RKL.fi uudistui mobiilikäytettävyys edellä

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL päivitti ulkoasuaan puhutellakseen erityisesti nuorta kohdeyleisöään.

www.rkl.fi

Lyhyesti

Navigo CMS:llä pitkään toiminut RKL.fi uudistui modernin mobiilikäytettäväksi. Maksimaalinen leveys, tyhjän tilan painoarvo, helppo silmäiltävyys, iso fonttikoko ja navigaation hampurilaisvalikko olivat uudistuksen keskiössä. Ulkoasun suunnitteli ja toteutti Ch5:n käyttöliittymäsuunnittelija.

Ulkoasusuunnittelussa käytettiin vuorovaikutteista prosessia, jossa ensin laadittiin kaksi erilaista ehdotusta, joista parempi valitsemalla päästiin tehokkaasti jatkokehittämään kohti lopullista ilmettä.

Suunnittelua ohjaavia avainsanoja olivat: Veljeys, ylpeys, ammattitaito, yhteisö

RKL on ammatillinen yhteisö, joka on tärkeä henkilön ammatti-identiteetin ylläpitäjä ja tukija. Viestinnän tehtävä on vaikuttaa ammattikunnan arkeen ja kertoa jäsenyyden eduista.

Tapahtumat, koulutukset ja edut ovat nykyisin suosituinta sisältöä, ja tärkeitä jatkossakin. Ajankohtaisia asioita ja nuorille suuntautumista halutaan lisäksi erityisesti korostaa.

Etusivulla ja koko sivustolla on mahdollisuus käyttää useita erilaisia nostoelementtejä kulloinkin tärkeän ja ajankohtaisen sisällön korostamiseen.