Paraisten kaupunki otti uuden intran käyttöön

21.2.2017

Kunnan työntekijöiden tietopankki uudistui ulkoasultaan ja sisällöllisesti. Alustana on kaupungin kotisivusta eriytetty Navigo CMS.

Intranetissä ovat edelleen keskeisessä roolissa, kahdella kielellä:

  • ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat
  • pikalinkit eri ohjelmiin
  • henkilöstön tietopankki
  • ohjeet ja materiaalit

Intra kokoaa yhteen myös kevyempää sisältöä, kuten sisäisissä verkkopalveluissa välttämättömät ruokalistat, sekä kaksikielisen kunnan omaleimaisen Kielinurkan. Intrassa myös ojennetaan digitaalisesti kuukauden ruusu ansioituneelle työntekijälle.

Uudistetussa Loggissa näkyvät myös kaupungin Facebook- ja Twitter-tilien uusimmat syötteet ja uutuutena käyttäjille on tuotu omat linkit -osio, jonne jokainen voi tallentaa omat tärkeät linkit, mikä vahvistaa intran roolia työpäivän aloitusnäkymänä.

Intranetsivusto on responsiivinen, ja hyödyntää AD-integroitua kertakirjautumista (SSO).

Konseptista alkaen, avaimet käteen

Projekti käynnistyi uudistuvan intranetin sisältökonseptista, johtaen ulkoasun ja käyttöliittymän suunnitteluun. Tekninen toteutus täydentyi sisällön rakennesuunnittelulla, jonka mukaisesti kaikki säilytettävä sisältö siirrettiin uuteen palveluun.

Pääpaino projektissa oli intranetin käytettävyyden parantaminen.

Kunnan henkilöstö otti valmiin intran käyttöön kirjaimellisesti kertakirjautumisella. Käyttäjäpalaute ohjaa intran jatkokehitystä.

Logg


Sivun alkuun