Referenssit

Monipuolinen asiakaskuntamme

Olemme helppo, ketterä ja luotettava kumppani; sellainen, joka seisoo asiakkaan rinnalla ja osaa myös ottaa huomioon mahdolliset tulevat tarpeet.

WordPress valmisteemasta omaa: Metsätapiola

Projektissa toteutettiin WordPress-sivusto toimitilojen markkinointiin. Valittu valmisteema räätälöitiin kohteen ainutlaatuisen ilmeen mukaiseksi. Sisällöt, kuvat, kartat ja kohde-esitteet syötettiin järjestelmään ja sivusto luovutettiin avaimet-käteen-valmiina.

Lue lisää

WordPress valmisteemasta omaa: Kluuvikatu 3

Projektissa toteutettiin WordPress-sivusto toimitilojen markkinointiin. Valittu valmisteema räätälöitiin kohteen ainutlaatuisen ilmeen mukaiseksi. Sivusto rakennettiin kaksikieliseksi. Projektiin sisältyi myös valokuvauksen suunnittelu ja järjestelyt.

Lue lisää

Raskaussyrjinta.fi rakennettiin alisivustoksi Liferay-portaaliin

Tasa-arvovaltuutettu vaatii nollatoleranssia syrjintään raskauden ja perhevapaiden perusteella. Uusi kampanjasivusto Raskaussyrjinta.fi pureutuu tähän tasa-arvo-ongelmaan. Sivustolla kerrotaan työntekijän oikeuksista ja työnantajien velvoitteista, raskaussyrjinnän piirteistä ja esimerkkitapauksista.

Lue lisää

Delfoi.com uudistui modernisti mobiilille

Delfoi.com jatkaa merkittävien asiakkuuksien hankintaa verkkosivusto keskeisenä viestintäkanavanaan. Ajoissa merkittävän messutapahtuman alla julkaistiin Ch5:n suunnittelema ja toteuttama, mobiili-responsiivinen ulkoasu.

Lue lisää

Kirkkojakaupunki.fi -verkkomedia rakentui Liferay Portal 7.0 CE:lle

Projekti toteutettiin tiiviissä aikataulussa, ja tavoitetasoinen versio 1.0 julkaistiin ajallaan. Helsingin seurakuntayhtymän kilpailuttama ja tilaama kokonaisuus muodostuukin projektin lisäksi pitkäjänteisestä jatkokehittämisestä. Näin kehityskohteita ja niiden priorisointia voidaan myös muuttaa esimerkiksi palautteen tai toimintaympäristön muutosten perusteella – ja verkkolehti pysyy vireänä!

Lue lisää

WordPress valmisteemasta omaa: Tiilitie Logistics

Suomen ensimmäinen LEED-sertifioitu logistiikkakiinteistö kertoo erityispiirteistään ja vapaista toimitiloista potentiaalisille vuokralaisille WordPress-sivustolla. Sisällöt, kuvat, kartat ja videot syötettiin järjestelmään ja sivusto luovutettiin avaimet-käteen-valmiina.

Lue lisää

LVM.fi viestii integroidusti Liferay Portal 6.2 CE:llä, esteettömästi

Jatkossa Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuaineistot tallennetaan Valtioneuvoston yhteiseen julkaisuarkistoon Valtoon ja esitetään sivustolla suodattavan portletin listauksina. Ch5 toteutti LVM:n Liferay Portal 6.2 CE -alustaan kustomoidun portletin, joka mahdollistaa julkaisujen luettelemisen monin rajauksin, hyödyntäen Valton OAI-PMH-rajapinnasta tietokantaan päivittyvää muutostietoa.

Lue lisää

WordPress-valmisteemasta omaa: Hills Business Park

Hills Business Park houkuttelee vuokralaisia Espoon Mankkaalla sijaitsevaan toimistohotelliin uudella WordPress-sivustolla.

Lue lisää

RKL.fi uudistui mobiilikäytettävyys edellä

Navigo CMS:llä pitkään toiminut RKL.fi uudistui modernin mobiilikäytettäväksi. Maksimaalinen leveys, tyhjän tilan painoarvo, helppo silmäiltävyys, iso fonttikoko ja navigaation hampurilaisvalikko olivat uudistuksen keskiössä. Ulkoasun suunnitteli ja toteutti Ch5:n käyttöliittymäsuunnittelija.

Lue lisää

Epilepsialiiton verkkopalvelu: Nopeasti, laadukkaasti, vaiheistetusti

Epilepsialiitolla oli verkkopalvelu-uudistuksessa tiukka aikataulu. Neuvottelumenettelyllä toteutetussa kilpailutuksessa Ch5 Finland Oy valittiin uuden sivuston tekniseksi toimittajaksi. Verkkopalvelun alustana on Liferay Portal 6.2 Community Edition -julkaisujärjestelmä, joka on ratkaisuna kustannustehokas Epilepsialiitolle. Lisäksi alusta tarjoaa mahdollisuudet toteuttaa teknisesti liiton ja sen jäsenyhteisöjen tarvitsemat toiminnallisuudet ja jäsenpalvelut.

Lue lisää

Yhdenvertaisuusvaltuutettu puhuttelee monimuotoista kohderyhmää Liferay Portal 6.2 CE:llä

Liferay julkaisualustana tukee hienosti kieliversiota. Ch5:n tekemien sivustojen tämänhetkinen kieliversioennätys on Yhdenvertaisuusvaltuutetun sivustolla. Verkkopalvelu toteutettiin vuonna 2015 jälkipuoliskolla, julkaistiin uudella nimellä ja entistä laajempaa kohderyhmää puhuttelevana. Palvelussa on sisältöä 30 eri kielellä!

Lue lisää

Tasa-arvo.fi uudistui Liferay Portal 6.2 CE -alustalle

Tasa-arvo.fi oli toiminut pitkään Ch5:n rakentaman Navigo Portalin päällä, ja uudistui kokonaisvaltaisesti siirtyessään Sosiaali- ja terveysministeriöstä Oikeusministeriöön. Alustaksi valittiin valtionhallinnon yhteisen julkaisuteknologiaratkaisun mukaisesti Liferay Portal 6.2.

Lue lisää