Referenssit

Monipuolinen asiakaskuntamme

Olemme helppo, ketterä ja luotettava kumppani; sellainen, joka seisoo asiakkaan rinnalla ja osaa myös ottaa huomioon mahdolliset tulevat tarpeet.

Gate8.fi: Suomen suurin Business Park uudisti sivustonsa

Ch5:n pitkäaikaisen asiakkaan Navigo CMS -alusta vaihdettiin sujuvasti WordPress-alustaksi. Suomen suurin Business Park erilaistuu kilpailijoista mm. videon ja vuokralais-exranetin keinoin.

Lue lisää

Språkbruk.fi, Kielikello.fi:n sisarsivusto samassa portaalissa

Språkbruk.fi uudistui kaikille avoimeksi verkkolehdeksi. Hansel-projektissa sopimusvastuu oli Codemenilla, käyttöliittymäsuunnittelusta vastasi FixUI ja Ch5 vastasi teknisestä ja visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kokonaisprojektin hallinnasta. Kyseessä oli tavoitehintainen projektikokonaisuus.

Lue lisää

Edelläkävijä.fi-teemasivusto liittyi Tasa-arvo.fi-portaaliin

Tasa-arvovaltuutettu vaatii nollatoleranssia syrjintään raskauden ja perhevapaiden perusteella. Uusi työnantajille kohdennettu kampanjasivusto Edellakavija.fi informoi työnantajia velvoitteista ja kertoo hyvistä esimerkeistä. Sivustolla voi myös testata tasa-arvotietoutensa ja ansaita Edelläkävijä-tunnuksen.

Lue lisää

Kielikello.fi uudistui verkkolehdeksi Liferay Portal 7.0 CE:lle

Kielikello.fi uudistui kaikille avoimeksi verkkolehdeksi. Hansel-projektissa sopimusvastuu oli Codemenilla, käyttöliittymäsuunnitelusta vastasi FixUI ja Ch5 vastasi teknisestä ja visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kokonaisprojektin hallinnasta. Kyseessä oli tavoitehintainen projektikokonaisuus.

Lue lisää

WordPress valmisteemasta omaa: Metsätapiola

Projektissa toteutettiin WordPress-sivusto toimitilojen markkinointiin. Valittu valmisteema räätälöitiin kohteen ainutlaatuisen ilmeen mukaiseksi. Sisällöt, kuvat, kartat ja kohde-esitteet syötettiin järjestelmään ja sivusto luovutettiin avaimet-käteen-valmiina.

Lue lisää

WordPress valmisteemasta omaa: Kluuvikatu 3

Projektissa toteutettiin WordPress-sivusto toimitilojen markkinointiin. Valittu valmisteema räätälöitiin kohteen ainutlaatuisen ilmeen mukaiseksi. Sivusto rakennettiin kaksikieliseksi. Projektiin sisältyi myös valokuvauksen suunnittelu ja järjestelyt.

Lue lisää

Raskaussyrjinta.fi rakennettiin alisivustoksi Liferay-portaaliin

Tasa-arvovaltuutettu vaatii nollatoleranssia syrjintään raskauden ja perhevapaiden perusteella. Uusi kampanjasivusto Raskaussyrjinta.fi pureutuu tähän tasa-arvo-ongelmaan. Sivustolla kerrotaan työntekijän oikeuksista ja työnantajien velvoitteista, raskaussyrjinnän piirteistä ja esimerkkitapauksista.

Lue lisää

Delfoi.com uudistui modernisti mobiilille

Delfoi.com jatkaa merkittävien asiakkuuksien hankintaa verkkosivusto keskeisenä viestintäkanavanaan. Ajoissa merkittävän messutapahtuman alla julkaistiin Ch5:n suunnittelema ja toteuttama, mobiili-responsiivinen ulkoasu.

Lue lisää

Kirkkojakaupunki.fi -verkkomedia rakentui Liferay Portal 7.0 CE:lle

Projekti toteutettiin tiiviissä aikataulussa, ja tavoitetasoinen versio 1.0 julkaistiin ajallaan. Helsingin seurakuntayhtymän kilpailuttama ja tilaama kokonaisuus muodostuukin projektin lisäksi pitkäjänteisestä jatkokehittämisestä. Näin kehityskohteita ja niiden priorisointia voidaan myös muuttaa esimerkiksi palautteen tai toimintaympäristön muutosten perusteella – ja verkkolehti pysyy vireänä!

Lue lisää

WordPress valmisteemasta omaa: Tiilitie Logistics

Suomen ensimmäinen LEED-sertifioitu logistiikkakiinteistö kertoo erityispiirteistään ja vapaista toimitiloista potentiaalisille vuokralaisille WordPress-sivustolla. Sisällöt, kuvat, kartat ja videot syötettiin järjestelmään ja sivusto luovutettiin avaimet-käteen-valmiina.

Lue lisää

LVM.fi viestii integroidusti Liferay Portal 6.2 CE:llä, esteettömästi

Jatkossa Liikenne- ja viestintäministeriön julkaisuaineistot tallennetaan Valtioneuvoston yhteiseen julkaisuarkistoon Valtoon ja esitetään sivustolla suodattavan portletin listauksina. Ch5 toteutti LVM:n Liferay Portal 6.2 CE -alustaan kustomoidun portletin, joka mahdollistaa julkaisujen luettelemisen monin rajauksin, hyödyntäen Valton OAI-PMH-rajapinnasta tietokantaan päivittyvää muutostietoa.

Lue lisää

WordPress-valmisteemasta omaa: Hills Business Park

Hills Business Park houkuttelee vuokralaisia Espoon Mankkaalla sijaitsevaan toimistohotelliin uudella WordPress-sivustolla.

Lue lisää