Palvelut

Konsultointia suunnitteluvaiheessa

Toteutusprojekti ei ole aina tai ainoa vastaus kaikkeen. Tuemme myös muuta kehitystä – ja kannustamme projektienkin pohjustamista selvityksin ja suunnitelmin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Suunnittelematon tuskin tulee tehdyksi oikein. Tämä on yhtä totta verkkopalvelutoteutuksessa kuin vaikkapa talonrakennuksessa.

Tarvekartoitus on hyvä tehdä joko organisaation sisäisesti tai ulkoisen fasilitaattorin avulla. Tämän jälkeen verkkopalvelulle voidaan asettaa mielekkäät ja priorisoidut tavoitteet, ja vaatimukset, joilla niihin päästään.

Ch5 tarjoaa suunnitteluvaiheen osaamistaan osana projekteja, tai komponentteina konsultin roolissa. Verkkosivuston toteuttaminen uudelleen ei ole aina tai ainoa ratkaisu kaikkeen. Eikä se tuo merkittävää parannusta entiseen, jos esimerkiksi tavoitteet ja sisältö ovat yhtä sekaisin kuin ennenkin.

Ehkäpä nykytilan kartoittaminen tuottaisi toimenpide-ehdotuksena ensisijaisesti esimerkiksi rakennemuutoksia, ulkoasupäivityksen tai sisältöpanostuksia.

Suunnittelu-palveluitamme: