Monipuolinen asiakaskunta

Asiakkaiksemme toivomme sellaiset yritykset ja  toimijat, joille sisällön esillepano ja hallinta digikanavissa on yksi tärkeimmistä menestyksen mahdollistajista. 

Olemme helppo, ketterä ja luotettava kumppani; sellainen, joka seisoo asiakkaan rinnalla ja osaa myös ottaa huomioon mahdolliset tulevat tarpeet. 

Tietohallintoihmiset, liiketoimintajohtajat ja markkinointivastaavat. Toimitusjohtajat, tiedottajat, sisällöntuottajat. Sisällön ajanmukainen hallinta ja havainnollistaminen koskettaa heitä kaikkia – toimialaan tai tuotteisiin katsomatta. Autamme varmistamaan, että digitaalinen informaatio on tallessa, ja yrityksen tuottamat sisällöt ja viestit löytävät perille oikeassa muodossa, tarkasti oikeille kohderyhmille kohdennetusti.

Yrityksemme pieni koko on tehnyt meistä ketteriä moniottelijoita, joille jokainen uusi projekti on kumppanuuden ja yhteisen matkan alku. Siksi meitä arvostetaan – ja usein siksi meidät valitaan, vuosiksi eteenpäin. Olemme luotettava neuvonantaja ja tekijä, joka pysyy asiakkaidensa rinnalla kaikissa tilanteissa.Kirkkojakaupunki.fi etusivu

Kirkkojakaupunki.fi verkkomedia

Printtilehden julkaisujärjestelmään integroitu Liferay Portal 7.0 CE.

Delfoi.com

Delfoi.com uudistui modernisti mobiilille

"Kiitos! Upeat on sivut."

LVM.fi

LVM.fi Liferay Portal 6.2 CE 

Liikenne- ja viestintäministeriön verkkopalvelun alustan versiopäivitys ja ulkoasu-uudistus responsiiviseksi uuden graafisen ohjeiston mukaan.


Parainen intranet


Paraisten uusi intranet

Kaksikielinen intranet Navigo CMS -alustalla.

Hills Business Park


Hills Business Park

Toimistohotelli Espoon Mankkaalla markkinoi vapaita toimitiloja WordPress-sivustolla.

RKL.fi


RKL.fi uudistui mobiilikäytettävyys edellä

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL uudistui modernin mobiiliksi.Muita tyytyväisiä asiakkaitamme:


Sivun alkuun