Tietoa meistä

Mikä Ch5?

Ch5 Finland on vuodesta 1998 toiminut, suomalainen digitaalisten sisältöjen ja palvelujen sekä datan visualisoinnin asiantuntijayritys.

Ota yhteyttä

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaidemme digitaalisia palveluja verkossa helpottaen heille tärkeän tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista, turvallisesti ja käyttäjälähtöisesti. 

Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaan kilpailukyky digitaalisissa kanavissa tarjoamalla heille nykyaikaisia ja integroitavia palveluja – sellaisia, jotka auttavat heitä menestymään ja kohtaamaan omat sidosryhmänsä ja asiakkaansa verkossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme mukana Hansel 2015-2019 puitesopimuksessa kolmessa kumppanuusohjelmassa.

Miksi Ch5? – 5 syytä 

1. Tavoitteellinen toiminta

Olemme kokenut, ketterä ja asiantunteva kumppani, joka on kiinnostunut asiakkaan (liike)toiminnasta, kohdeyleisöstä ja tavoitteista. Perehdymme asiakkaan toimialaan ymmärtääksemme sen merkityksellisyyden verkkopalvelun kohderyhmälle. Vain sitä kautta voimme rakentaa parhaita mahdollisia palveluja ja auttaa löytämään toimivia, erottuvia ja houkuttelevia – tuloksellisia! –  keinoja tiedon digitaaliseen hallintaan ja jakamiseen.

2. Elinkaariajattelu

Asiakkuus on meille enemmän kuin projekti. Tähtäämme pitkään ylläpito- ja jatkokehitys-yhteistyöhön. Näin Asiakkaan verkkopalvelu toimii tarkoituksessaan – ja meille referenssinä – koko elinkaarensa ajan. Jos kehitys päättyy uudistusprojektin lopussa, kokonaisuus pölyyntyy verkon nykykehityksen vauhdissa tuota pikaa. Projektitoimitusten ohella asiakastuki, koulutus ja säännölliset seurantapalaverit asiakkaiden kanssa ovat arkeamme.

3. Kilpailukykyinen hinnoittelu

Olemme vakiinnuttaneet paikkamme avoimeen lähdekoodiin perustuvan Liferay -portaalin Community Edition (CE) -toimittajana. Se tarkoittaa, että asiakkaamme saavat yhden markkinoiden arvostetuimmista portaaleista sekä Ch5-tiimin asiantuntemuksen käyttöönsä ilman lisenssimaksuja. Hinnoittelemme työmme läpinäkyvästi ja reilusti – kustannustehokkuus, korkea laatu ja ripeys takaavat pitkät, jo vuosia jatkuneet asiakkuudet. Meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut yhdestä paikasta kilpailukykyisin hinnoin.

4. Käytännöllinen luovuus

Mielestämme paras tapa hyödyntää rajallinen budjetti on kohdistaa se oikeisiin asioihin pitkällä aikavälillä. Perustelemme ideamme analytiikalla ja parhailla käytännöillä. Syömme ”samaa koiranruokaa” kuin asiakkaamme, eli käytämme tarjoamiamme teknologioita päivittäin omissa verkkopalveluissamme. Omat ja laajan asiakaskunnan kokemukset kartuttavat ymmärrystä teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

5. Osaaminen

Pitkä kokemuksemme verkkopalvelujen, erilaisten teknisten alustojen, julkaisujärjestelmien ja asiakkaalle räätälöityjen sovellusten toimittajana auttaa meitä löytämään kulloinkin parhaat työkalut ja implementoimaan ne käyttöön mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kysy vaikkapa intran onnistuneesta jalkauttamisesta tai erityisryhmien esteettömyyden varmistamisesta verkkopalvelussa – meillä on kokemusta monesta.

Yhdessä olemme toimiva tiimi!

Ch5 Finland – kumppani merkityksellisten, tavoitteellisten verkkopalveluiden suunnittelussa, toteutuksessa ja kehityksessä.

 

Asiakastuki

(laskutettava palvelu)
Puh: 020 7655 503
asiakastuki@ch5finland.com

Puhelun hinta soitettaessa lanka-tai matkapuhelimesta 0207- numeroon

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti

Myynti

sales@ch5finland.com

Verkkolaskut

OVT-tunnus: 003707496934
Operaattori: OpusCapita (Itella)

Yhteystiedot

Ch5 Finland
Kuortaneenkatu 5, 4. krs.
00520 Helsinki

Puh: 020 7655 500